Wednesday, November 25, 2009

selamat hari raya haji mak. nak dengaq lawak bongok dak satu adik nk critaa?

tengah adik memandu di negeri sembilan sjurus selepas adik terlanggaq lembu ditemani dj pompuan melawak tak kena tempat named abby fana sinar fm, skali adik dapat message. adik paggil message, ramai orang panggil message, mak berdisiplin dalam berbahasa. glokal. mak paggil sms. tu pun lawak jugak.


haa,
bebalik pada message masuk.
adik pun fokus,
baca, geram, terus badtrip. and mak, to tell you the truth, of all jokes in the world yang adik penah dengaq, tidak ada satu pun yang paling lame skali. serius.

the lamest joke would be :
a text from a long lost acquaintance that sounds like


'selamat hari raya aidiladha, maaf zahir sahaja... nak batin kena kahwin dengan aku dulu. hehe'.


ape puki?


kan?

bapak lame lawak tu.
this surely on top of every similar list to mine i bet.




u dig?








3 comments:

yeen said...

sape anta tu doww? rasa nak lempang laa!

coin-operated daj said...

mengada kan? so 1950s

azmir abdullah said...

haha