Wednesday, March 4, 2009

ajak lawan kutuk, tapi last last tak tahan terus balik.

tadi aku pegi tengok game man utd.
game start start je dah free flow.
newcastle kemain lagi punya serang.


minit-9, rekod ulung van der sar hancur.

soft goal it is.
simple tap.


tapi dalam dok goyang tengok man u kena titik dulu,

terdengar suara sorang mamat melolong kegembiraan lantaran gawang man u bolos.


aku pun usha2 belakang,

aku dapat aim mamat tu.
rambut kenteng,
muka selekeh,
mesti penyokong liverpool,
sebab penyokong liverpool selalunya selekeh.

jantung jadi laju.
mood bitchy-bitchy-futebol aku meluap luap.

kena sebijik man u terus stepped up the gear.
oshea main one-two dengan park ji sung,
oshea set bola leret nak kata laju tak laju kat rooney,
1st touch rooney time tu sublime gila,
second touch dia terus drive bola into the net.

the next thing i know,
aku dah melompat depan muka mamat kenteng tu sambil mendepangkan tangan menjerit jeritwith my eyes looks stright into his bigger-than-life pimple scars.
muka mamat tadi jadi merah sambil sengih sengih try pandang tempat lain.


5minit lepas tu,

mamat tu terus pegi kaunter,
bayar,
blah.


lahh.
camtu je.
memang sah la dia merseysiders.


ayam sedari dulu.






2 comments:

m e E n said...

chicken gile mamat tu.

coin-operated daj said...

haha
kinda.
merseysiders at their best~