Monday, March 16, 2009

miang miang lalang self-atlantis

bilik aku semak sangat.
bilik dah macam lalang.
mana mana pun miang.

tapi nak mengemas bilik aku malas.
takde masa.
takde masa yang terluang untuk aku luangkan untuk
1. menyapu.
2. mengemop.
3. mengemop bilas.
4. betulkan cadar.
5. kutip abu abu rokok.
6. masukkan dvd dalam cover masing masing.
7. de-frag laptop.
8. hantar laundry.
9. buang sampah.
10. lap kipas.
11. jemur comforter.
12. basuh cawan dengan pinggan.


...haa banyak gila benda nak kena buat kalau alang alang nak mengemas.
sebab tu aku malas.

tapi badan da miang miang :)

5 comments:

aku bade said...
This comment has been removed by the author.
Sara San said...

Import Yeen la..apa lagi :D dia kan rajin mcm haritu mop mop lantai..hehe

coin-operated daj said...

hahah.
lepas tu pakaikan dia french-maid pnye costume kan?
uishh

yeen said...

ari tu i mengemas secara subconcious. reality check, saya ni bknlah rajin gila nak kemas2 ni!

Sara San said...

hehe
dah terimagine yeen dengan costume ala-ala Dutch Lady :P yes.. Daj's Lady :P